Per Clausen: Kongerslev kan blive socialistisk eksperiment

Aalborgs spidskandidater debatterede landdistrikter, folkeskolereform, sagsbehandlingstider og meget andet i den sidste af TV2/Nords kommunedebatter.

I den sidste af TV2/Nords debatter med spidskandidater til kommunalvalget, var det 14 spidskandidater fra Aalborg, der var i ilden. Debatten bød både på alvorlige miner og latter, og blandt emnerne var både folkeskolereform, fremtiden for kommunens landdistrikter og lange sagsbehandlingstider.

En borger i Kongerslev mente, at kommunen var ved at tage livet af byerne uden for Aalborg. Huspriserne falder, men folk kan ikke låne penge til at købe de billige huse.

I studiet i Aabybro greb Enhedslistens spidskandidat Per Clausen den replik og sagde til resten af panelets store morskab, at hvis husene blev billige nok, kunne kommunen købe hele byen og lave et socialistisk eksperiment.

Af de mere seriøse forslag til hvordan man kan øge tilflytningen var hurtigere internet og billigere varme.

Du kan gense hele debatten ovenfor eller genopleve den som tweets nedenfor.

Og så er vi ikke helt færdige med debatterne. På mandag er 12 spidskandidater til regionsrådsvalget på plads i studiet.

!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");


Seneste nyt

fra Nordjylland