Color Line er klar til kæmpe udvidelse i Hirtshals

Rederiet Color Line har lagt beslag på en 40.000 kvadratmeter grund i Hirthals, som de er klar til at bygge nye faciliteter på.

Størstedelen af rederiet Color Lines aktivitetet foregår til havs, men for at holde færgerne i gang kræver det et stort arbejde på landjorden. Det arbejde får de ansatte i færgerederiet nu endnu mere plads til. 

Rederiet har nemlig købt en 40.000 kvadratmeter stor grund i Hirtshals. Her vil virksomheden bygge nye lokaler, der skal rumme køkken- og lagerhaller. 

Køkkenaktiviterne i de nye lokaler skal bruges til at producere den mad, der skal med på færgerne. På længere sigt er det planen, at der også skal bygges nye kontor- og administrationsbygninger på den enorme grund. 

- Jeg har i gennem de sidste tyve år været med til at udvikle den virksomhed, vi har i dag, og nu på blanke ark, at kunne tegne et nyt lager og indrette det både til gavn for vores medarbejdere og udviklingen fremover, det glæder jeg mig rigtig eget til, fortæller Christian Krøldrup, der er logistikchef i Color Line.

Color Line begynder byggeriet i 2019 og forventer, at de kan rykke i de nye lokaler i år 2020. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland