Color Line snyder medlemmer

Hos færgeselskabet Color Line er det ingen fordel at være fordelskunde. De risikerer nemlig at betale højere priser for billetterne end ikke medlemmer.

Et medlemsskab burde være ensbetydende med en lang række fordele, men hos Color Line kan det faktisk være dyrere at være medlem end at være helt almindelig kunde.

- Vi skal da ikke være medlem, hvis det er dyrere, når man er medlem. Det er da hul i hovedet, siger passager Grethe Andersen.

Et tjek af Color Lines overfarter viser, at det kan være op til 25 % dyrere at være fordelskunde. Hvis man for eksempel bestiller en returbillet for to voksne og en personbil mellem Hirtshals og Larvik, så kan medlemmer af Color Line risikere en billetpris på 1616 kroner, mens en helt almindelig kunde slipper med at betale 1250 kroner.

Color Lines direktør,Henrik Renneberg, afviser problemet og siger, at der må være tale om en fejl.

Hos flere kunder er tilliden til færgeselskabet på gyngende grund og mange overvejer nu, om de fortsat skal rejse med Color Line.

- Jeg overvejer at tage til Frederikshavn for at bruge et andet færgeselskab end Color Line, for hvis de tager os i bagdelen, så er vi ikke længere kunder her, siger passager Erling Mørk-Jensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland