Comeback til White Hawks-talenter

Til næste sæson er der comeback til Nikolaj Nedermark og Kennie Christensen

Begge spillere har skrevet under på en kontrakt gældende for den kommende sæson.

- Det er to spillere, vi kender for deres kvaliteter, som de har bevist igennem flere sæsoner i toppen af dansk ishockey, siger Michael Eriksson Kristensen, der er presseansvarlig ved Elite Nord Frederikshavn.

Nikolaj Nedermark gør comeback efter et års selvvalgt pause, hvor han senest stod med sølvmedalje om halsen. Han mener stadig, han har noget at give af.

- Der har naturligvis været mange overvejelser omkring et comeback, og med to små børn og et arbejde, er det flere ting der skulle gå op i en højere enhed. Men der er grønt lys, og jeg glæder mig til at komme i gang igen, siger han.

Han har en klar målsætning.

- Nu glippede guldet sidst jeg spillede, så målsætningen i den kommende sæson er naturligvis guld. Det er det vi altid går efter når vi spiller, og det ser rigtig spændende ud med det hold der er sammensat.

Kennie Christensen gør ligeledes comeback, efter han fik sidste sæson spoleret med skader.

-Jeg er fuldstændig fit for fight igen, og glæder mig helt vildt til at komme på isen. Jeg synes hele opsætningen med det nye hold, der kommer herude, giver anledning til for alvor at have guldet som målsætning. Der er blevet arbejdet helt ekstraordinært seriøst til sommertræningen i år, så det tegner til at blive rigtig spændende, siger han.


Seneste nyt

fra Nordjylland