Concordia fik bakketrøjen med hjem

03:09

Foto: Sven Erik Sode

1 af 2

En af sæsonens store mål for det nordjyske cykelhold blev opnået, da Nikola Aistrup søndag kunne stille sig øverst på skamlen som vinder af Nets bakketrøjen i Post Danmark Rundt.

6. og sidste etape af Post Danmark Rundt blev kørt fra Slagelse til Frederiksberg - en rute der strakte sig over 165 kilometer.

Team Concordia Forsikring Himmerlands Morten Høberg kippede med flaget i et tidligt udbrud, men etapen blev vundet i en massespurt af Mark Cavendish fra Team Sky.

Concordias Nikola Aistrup blev suveræn vinder af Nets bakketrøjen, og med bakketrøjen i hus og Casper Folsach?s flotte og overraskende 5. plads på enkeltstarten i går, er holdets målsætning til fulde indfriet.

- Det rytterne og folkene omkring holdet har udrettet i denne uge er helt fantastisk. Vores optakt var på ingen måde optimal. Skader og udskiftninger blandt ryttere på holdet og blandt staff af andre årsager - alt er blevet overvundet. Der er udgydt blod, sved og tårer, men vi blev ved at tro på det og har nu leveret et fantastisk flot resultat. Det har hele vejen igennem været en kæmpe team-præstation, så vi kan ikke være andet end tilfredse, siger manager Mogens Kristensen i en pressemeddelelse.

Flere nyheder fra TV2 Nord