Concordia udtaget til Post Danmark

Team Concordia Forsikring Himmerland er udtaget til Post Danmark Rundt, og holdets træner har allerede sat holdet, som blandt andet skal køre, når anden etape starter i Løgstør.

Sportschefen for Team Concordia Forsikring Himmerland, René Wenzel, befandt sig i Franktfurts lufthavn på vej mod Kina, hvor cykelholdet skal deltagen i et etapeløb, da han fik nyheden om, at holdet er udtaget til Post Danmark Rundt - det største landevejsetapeløb i Danmark.

-Det er særdeles spændende for os at være med i Danmarks største cykelløb, og uden at lyde for kæk, så mener jeg også, at vi har fortjent det. Sådan som vore ryttere har arbejdet hele sæsonen og hjemkørt en stribe sejre, andenpladser og i øvrigt en masse top ti placeringer, så havde jeg selvfølgelig inderligt håbet, at vi ville blive udtaget, siger René Wenzel.

René Wenzel fortæller yderligere, at han grundigt har overvejet, hvilke ryttere, der skal udtages. Og holdet er allerede sat: Nikola Aistrup, Lars Andersson, Sebastian Balck, Magnus Cort, Morten Høberg, Mikkel Mortensen, Lucas Persson og Morten Øllegaard.

- Det er altid svært at udtage et hold til så vigtig en begivenhed, men i betragtning af de forskellige opgaver, hver rytter har på et hold til så stort et løb som dette, er det hold jeg har sat pt. det bedste hold vi kan udtage. Alt er åbent, men jeg vil med denne tidlige udtagelse give vores ryttere ro til at forberede sig optimalt. Men hvis formkurven dykker drastisk eller vi løber ind i skader eller sygdom, så vil vi lave "last-minute-changes", siger René Wenzel.

Post Danmark Rundt kommer forbi Nordjylland den 23. august, hvor anden etape starter i Løgstør og slutter 211 kilometer senere i Aarhus.


Seneste nyt

fra Nordjylland