Cool Car Race trækker tusinder til havnen i Aalborg

02:28

Den årlige event, Cool Car Race gassede i dag op for de næste par dages rundtur i Danmark med det formål at samle penge ind til Børn i Nød, det er Aalborg drengen Jacob Risgaard der for 6 gang har samlet 35 af de dyreste biler der overhovedet kører på landevejene herhjemme. hver deltagende bil har govet 30.000 kroner for at få lov at kører med, og de næste dage kører alle biler rundt i Danmark, og en eneklt afstikker til Hamburg, med det formål at skrabe så mange penge ind til Børn i nød, sidste år lykkedes det at samle 700.000 kr ind

Det væltede ind med bilentusiaster, da 37 superbiler stillede op på havnefronten i Aalborg i forbindelse med Cool Car Race. Foto: Joakim Brader

1 af 2

37 superbiler for millioner af kroner var linet op på stribe, da Cool Car Race startede fra havnen i Aalborg.

Når Jacob Risgaard sætter sig noget for hovedet eller bag rattet i en af sine mange superbiler, skal det ikke bare være vildt. Det skal være vildere. 

Derfor er Cool Car Race også vokset til usete højder, og hele 37 biler var torsdag formiddag samlet på havnefronten i Aalborg. 

Hele 140 bilejere havde inden startet søgt om at være med i drengerøvsarrangementet, der har til formål at samle penge ind til kræftramte børn. 

I 2016 samlede Cool Car Race over 400.000 kroner ind til kræftramte børn. I år går pengene også til velgørende formål i den nyetablerede fond Cool Unite. Fondens frontfigur er den tidligere håndboldspiller Daniel Svensson. 

TV2 Nord sendte live fra arrangementet, og herunder kan du gense indslaget. 

 

Flere nyheder fra TV2 Nord