Coolshop-ejer om FIFA-salg: Det er fuldstændig sindssygt

FIFA 15 udkommer i dag, så Coolshop-ejer Jacob Risgård har haft travlt den seneste tid.

Flere uger og måneders ventetid når i dag sin ende for flere hundrede tusinde FIFA-hungrende danskere. Det populære konsolspil kan fra i dag købes i butikkerne rundt i landet.

Hos Coolshop i Nørresundby sendte man i går spillene afsted med posten til alle dem, der havde forudbestilt FIFA 15. Der venter for dem derfor en gave fra postmanden i dag.

- Det er fuldstændigt sindssygt. Vi har fået over 1800 beskeder fra spændte folk, der spørger, hvornår deres FIFA-spil lander med posten. Der er lang kø på vores supportlinje, siger Jacob Risgård, der er medejer af Coolshop.

- Det er hvert eneste år, at der stigning i salget, på trods af at konsol- og computerspil generelt er i nedgang, fortsætter han.

Det er tyve år siden, at FIFA-spillet første gang udkom. 20 år efter er der sket meget, og der kan i dag bruges mange penge på onlinefunktioner i spillet.

- Man kan købe en masse ting i spillet nu, og derfor kan man som forældre ende med at brænde en masse penge af, forklarer Jacob Risgård.

En analyse fra Google viser, at søgningen "FIFA 15" i Danmark fra den 12. september til den 19. september er steget med 318 procent.

Du kan se mere til FIFA 15 i aften klokken 19.30, hvor vi er direkte med fra Hobros releaseparty på spillet.


Seneste nyt

fra Nordjylland