Curth kommer til Viborg

Den dobbelte medaljevinder skal spille i Viborg efter sommerferien.

Jeppe Curth gik med tårer på kinden og en t-shirt med trykket "tak for alt Aalborg" fra banen 18. maj som danmarksmester.

Kampen med AGF blev Curths sidste som AaB'er. Tidligere på året offentliggjorde han og AaB, at man var blevet enige om ikke at fortsætte samarbejdet.

Nu offentliggør Jeppe Curth så på sin blog, at fremtiden er på plads. "Vores bomber" skal spille i Viborg FF efter sommerferien.

- Efter nogle uger med fejringer og et overvældende farvel, havde jeg indstillet mig på, at jeg ville tage nogle uger uden at tænke på fodbold og fremtiden. Men sådan skulle det ikke gå, skriver han på sin blog.

- Ferien er i stedet gået med snakke, møder og forhandlinger, hvilket heldigvis har været en positiv og motiverende proces, som nu har mundet ud i en afklaring på fremtiden, fortsætter han.

Jeppe Curths nye kontrakt er på 3,5 år fra 1. juli og selvom Viborg FF rykkede ned i 1. division glæder han sig.

- Det er lang tid siden, jeg sidst har skullet forholde mig til et klubskifte, og jeg har gjort mig mange overvejelser inden beslutningen. Først og fremmest tror jeg på det nye Viborg projekt med Ole Nielsen og Auri som nytilkomne, skriver han.

- Det, at skulle spille i 1. div, synes jeg blot gør udfordringen mere spændende. Nye hold, nye spillere og nye stadions, det glæder jeg mig meget til. Ambitionen er naturligvis at være med til at få Viborg tilbage i Superligaen, der hvor de hører til. Men i første omgang handler det lige så meget om at være med til at bridrage til og opbygge en god fodboldkultur.

Viborg FF har også selv offentliggjort samarbejdet. Til klubbens hjemmeside udtaler den nytilkomne sportschef Ole Nielsen.

-Vi er glade for, at det er lykkedes at blive enige med Jeppe Curth. Han er en spiller, der har prøvet mange ting i sin karriere, og vi er overbeviste om, at han kan være med til at skubbe tingene i den rigtige retning her i Viborg - både i kamp og på træningsbanen.

-Jeppe har en stærk personlighed og en god indstilling, og vi ved, at han kommer fra en vinderkultur i AaB. Spillemæssigt er vi sikre på, at han kan være med til at løfte VFF.


Seneste nyt

fra Nordjylland