Cycling Nord bliver halvprofessionelle

 Cycling Nord bliver halvprofessionelle

Det aalborgensiske cykelhold Cycling Nord træder til i pedallerne. Holdet har sikret sig aftale med to sponsorer, så holdet nu bliver halvtidsprofessionelle.

Cycling Nord har indgået aftale med Sportsklinik Nord samt Scheelsminde fraAalborg. Sportsklinik Nord stiller også massører tilrådighed for holdet.

- Det er dejligt at to lokale virksomheder ønsker at bakke cykelsporten op, selvom det har været svært at finde lokale virksomheder, der vil støtte sporten, måske fordi der aldrig før har været tradition for cykelsport i Nordjylland. Men det er heldigvis ved at ændre sig, skriver Cycling Nord i en pressemeddelse.

Dette betyder, at næste år budget er ved at være på plads, og samtidig har holdet nu muligheden for at hente 1-2 forstærkninger til truppen udover de to svenske landsholdsryttere Eric og Nils Magnusson. som allerede er hentet til Nordjylland.

Cycling Nord håber, at komme op på otte ryttere. Dermed er det helt sikkert at Aalborg fra næste sæson for første gang nogensinde får et halvprof. cykelhold.

Sportsdirektører bliver Bo Hamburger og Frederik Jakobsen begge tidligere prof cykelryttere.

Derudover fortsætter Cycling Nord U23 hold med 5 nye ryttere på holdet.


Seneste nyt

fra Nordjylland