Cykelgramser på fri fod i Aalborg: 22 anmeldelser i september

Et fænomen, der aldrig er set før i Nordjylland, er i den grad blevet en realitet i september. Gerningsmanden er den samme, siger Nordjyllands Politi.

Politiet modtog onsdag fem anmeldelser fra kvindelige cyklister, som fik sig noget af en ubehagelig overraskelse, da de cyklede langs cykelstien ved Universitetsboulevarden omkring Aalborg Universitet i Aalborg Øst. I alle tilfælde var en mand cyklet op på siden af kvinderne og derefter ført hånden på kvindernes bagdel.

Det er ikke første gang i denne måned, at politiet modtager den slags anmeldelser. Den 4., 5., 6. og 7. september modtog de anmeldelser om præcis det samme og ved nogenlunde samme område, og onsdag var den formentlig samme gerningsmand så på spil igen. Det går både ud over cyklister og kondiløbere.

- Vi har aldrig set det før, men i hele september har der været 22 tilfælde. Det virker til, at gerningsmanden gør det i stimer. Det er meget ubehageligt for kvinderne, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Vagn Jensen.

- Det er tale om blufærdighedskrænkelse, men vi har ikke fornemmelsen af, at han vil tage det videre end et klap i måsen og eller et grams på brysterne, siger Per Vagn Jensen.

Politiet har endnu ikke fanget cykelgramseren. De beskriver manden som værende af grønlandsk udseende eller latino. Han er almindelig af bygning, 160-170 centimeter høj, kort sort hår, har et lille sort overskæg og mellem 20-25 år.

Han er normalt på spille mellem klokken 15-17, og han det sker ved stierne omkring universitetet.

Hvis du ved noget, kan du kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland