Cykelrytter bukkede under for træthed under vildt eksperiment

01:29

Cykelrytteren Michael Knudsen måtte bukke under for træthed og pres fra hjemmefronten og valgte derfor at bruge natten på at sove i stedet for at cykle.

Den entusiastiske cykelrytter Michael Knudsen er i gang med et vildt projekt. Hans mål var at cykle Danmark rundt så tæt på kysten som muligt. En tur, som er omkring 1600 kilometer lang.

De mange kilometer i sadlen var ikke den eneste udfordring for konsulenten fra Klampenborg. Han ville også cykle turen uden at sove undervejs, men det mål nåede han ikke. Efter pres hjemmefra valgte han at tilbringe natten under dynen.

- Så blev søvneksperimentet lagt på hylden. Havde en snak med Cathrine derhjemme, og hun var ikke ligefrem henrykt over, at jeg skulle igang med tredje nat på cyklen uden søvn, skriver Michael Knudsen på sin Facebook-side.

Det var da også en træt cykelrytter, TV2 Nord mandag mødte ved Løkken. Her havde han cyklet 1000 kilometer og var ved at nå et kritiske punkt i forhold til at holde sig vågen.

- Jeg blinkede godt nok lidt med øjnene, da jeg sad på cyklen det sidste stykke her til Løkken. Og jeg har også mistet tidsfornemmelsen. Hvad dag er det?, spurgte Michael Knudsen.

Læs også 1600 kilometer på cykel uden søvn

Han valgte at overnatte ved vestkysten, før cykelturen fortsatte tirsdag morgen.

- Selvom jeg ikke får lov at presse citronen helt igennem, så tager jeg en masse gode ting med fra de 2,5 døgn på cyklen uden søvn. Jeg er OK enig i beslutningen om ikke at presse sig helt igennem. Det er ikke helt ufarligt at blande cykel og søvnunderskud, skriver Micahel Knudsen på Facebook.

Det søvnløse cykelprojekt har ikke nogen særlig anledning bortset fra, at Michael Knudsen gerne vil hente erfaring til endnu flere strabadser, som venter på et sommerræs på cykel i Rusland.

Han håber på at komme i mål i Klampenborg onsdag.

Flere nyheder fra TV2 Nord