To dage til premieren: Værterne har været i træningslejr

TV2/Nords nye satsning kaldet Nordjylland LIVE er næsten klar til at gå i luften. Det samme er programmets værter.

Med to dage til premieren på Nordjylland LIVE er det kun detaljer, der mangler at komme på plads, før de nordjyske seere kan serveres en hel times nordjysk fjernsyn i den bedste sendetid.

Nordjylland LIVE afløser 19.30-nyhederne, men er stadig det samme - og så en hel masse mere. Nordjylland LIVE holder dig opdateret med de nordjyske nyheder, men bruger også tid på at gå i dybden med historierne. Der bliver mere direkte fjersyn fra landsdelen, flere gæster i studiet, flere debatter og flere almindelige nordjyder på skærmen.

Og der bliver også flere værter. Bo Storm Madsen, Morten Pedholt, Anne Christensen, Ingrid Buch og Jenni Boelt er Nordjylland LIVE's værtshold. De vil i par guide seerne igennem programmet og levere både nyheder og dybde. Og de har alle været i træningslejr for at kunne gøre det bedst muligt.

Sammen med skuespiller Jens Arentzen, der spillede Ulrik Varnæs i Matador, har værterne øvet sig i det nye studie. Træningen har fokuseret på at skabe nærvær, og på at få værterne til at komme ud af det noget stive puds, det ligner nyhedsværter har på. De er mennesker, og det er som mennesker, de er værter på Nordjylland LIVE.

I indslaget ovenfor kan du se, hvordan det gik, da værterne blev trænet i det nye studie, og på onsdag klokken 19.30 kan du se programmet for allerførste gang. Tænd for TV2/Nord Salto der, og få en hel times nordjysk fjernsyn.


Seneste nyt

fra Nordjylland