Dagen derpå for lukkede skoler

Mariagerfjord Kommunes nye skolestruktur var torsdag aften til afstemning. Et flertal i byrådet besluttede, at lukke otte skoler. En af dem er Hobro Nordre Skole.

Det er ikke en helt almindelig dag for elever og ansatte på Nordre Skole. Nyheden om skolens lukning bliver diskuteret, og ingen lægger skjul på, at de er skuffede over politikernes beslutning.

- Det har været en lang kamp, og vi har vitterligt kommet med nogle saglige argumenter og forslag, men det har ikke hørt ørenlyd for politikerne, siger skolebestyrelsesformand, Karsten Stenholt, til TV2/Nord.

Også hos eleverne er der skuffelse. I 9.c sidder Sissel Rasmussen. Til forskel fra nu, så kan hun stemme til næste kommunalvalg.

- Jeg ved ikke hvem, jeg skal stemme på overhovedet, fordi min politiske overbevisning, som jeg har allerede nu i 9. klasse, den er måske blevet lidt svigtet af det her, siger Sissel Rasmussen.

I fremtiden skal skolens elever flyttes til Rosendalskolen, Valsgaard Skole og Søndre Skole. Ifølge planen skal Hobro Nordre Skole lukke og slukke til sommerferien 2012.


Seneste nyt

fra Nordjylland