Daisy Nielsen vandt turnering

Den 17-årige golfspiller fra Frederikshavn vandt i overbevisende stil ved weekendens Nordea Tour i Sverige. 

17-årige Daisy Nielsen fra Frederikshavn Golfklub har for første gang vundet en professionel turnering. Hun
[size=2]
Daisy Nielsen vil teste sig selv på tourskolen i slutningen af denne sæson, men hun har endnu ikke bestemt sig for, om hun nu vil være professionel - eller om hun tager en sæson mere som amatør.

17-årige Daisy har for første gang vundet en professionel turnering
I ganske overbevisende stil vandt 17-årige Daisy Nielsen lørdag eftermiddag for første gang en professionel turnering. Det skete på Nordea Touren i Sverige, hvor hun vandt ATG Trophy Waxholm.
Sejren er en milepæl i sig selv for den nordjyske profil. Men det bliver kun større ved at kigge nærmere på scoren.De 54 huller klarede hun i en samlet score i hele 12 slag under par. 
Selve finalerunden afviklede hun i 68 slag (-5) med tre birdies på de sidste fire huller. Det sikrede, at hun vandt med tre slags forspring til nærmeste forfølger.Daisy Nielsen har besluttet sig for at teste sig selv på tourskolen i slutningen af denne sæson, men hun har endnu ikke bestemt sig for, om hun turner pro eller tager en sæson mere som amatør.
Med i finalen i ATG Trophy Waxholm var et par danske piger, som er godt i gang med deres professionelle karriere.Monica Christiansen sluttede på 14. pladsen med en total i +6, mens Cathrine Orloff Madsen sluttede på 25. pladsen i +9.

[/size]sejrede i overbevisende stil på Nordea Touren i Sverige, hvor hun vandt ATG Trophy Waxholm.


Seneste nyt

fra Nordjylland