Fårup mister direktør - igen: Per Dam skifter sommerland ud med sommerhuse

Per Dam skal fra 1. maj være direktør i Sol og Strand Feriehusudlejning og siger dermed farvel til Fårup Sommerland - igen.

Fårup Sommerland, der flere gange er blevet kåret til en af de bedste forlystelsesparker i Europa, skal på jagt efter en ny administrerende direktør.

Per Dam, der først var direktør for Fårup Sommerland i 2012 og 2013 og igen fra 2017 og til nu, skifter sommerlandet ud med sommerhuse og bliver direktør for Sol og Strand Feriehusudlejning, der har hovedkvarter kun et stenkast fra Fårup Sommerland - i Hune.

Per Dam siger farvel til Fårup Sommerland i begyndelsen af maj hvor han skal starte op i sit nye job. Dermed har sommerlandet en lille håndfuld måneder til at lede efter hans afløser.

- Vi ville selvfølgelig gerne have haft, at Per var fortsat i Fårup, idet vi er meget tilfredse med de resultater, der er skabt de seneste par år i godt samarbejde med bestyrelsen, ledelsen og hele staben i Fårup. Samtidigt forstår vi, at han har fået et meget spændende tilbud og en mulighed, som han har valgt at sige ja til, udtaler bestyrelsesformand i Fårup Sommerland Ole Mølgaard i en pressemeddelelse.

Per Dam selv udtaler, at han ikke havde planlagt at skulle forlade Fårup Sommerland, som han altså har været direktør for i to omgange - men at tilbuddet fra Sol og Strand var for godt til at afslå.

- Jeg har fået en helt unik mulighed af hovedejerne i Sol og Strand om at være med til at føre Sol og Strand ind i fremtiden i de kommende mange år, og den udfordring er simpelthen for interessant og udfordrende til ikke at sige ja til.

- Sol og Strand har igennem årene haft en fantastisk udvikling, og jeg er overbevist om, at vi kan fortsætte væksten. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for et af de største selskaber i den danske feriehusbranche og sammen med hele holdet gøre mit til at videreudvikle selskabet og være med til at skabe endnu bedre oplevelser for endnu flere feriegæster.


Seneste nyt

fra Nordjylland