Damerne fra Hjørring er stadig med i mesterskabet i damefodbold

Fortuna Hjørring vandt lørdag 2-0 på udebane over Kolding. Dermed er de fortsat med i kampen det danske mesterskab i damefodbold.

Fortuna Hjørring vandt lørdag over KoldingQ. Damerne fra Vendsyssel havde fået benene skruet rigtigt på, i hvert fald fik damerne fra Kolding ikke lov til at score et eneste mål.

Kampens to mål blev begge scoret af spillere, der ellers startede ude på bænken.

Der skulle spilles 70 minutter, før Fortuna Hjørring fik sat det første mål i…… mål. Den stod Camilla Kur for, der netop var kommet frisk på banen.

Et kvarter før sidste dommerfløjt blev det til 2-0 ved Caroline Møller Hansen, der nåede ni minutter på banen, før hun scorede.

Fortuna Hjørring mangler nu to kampe i år og spiller den 4. juni hjemme mod Vejle inden den store finale i Brøndby lørdag den 17. juni klokken 15, skriver HjørringAvis.