Dan hjælper TV2 Nord 182 meter tættere på verdensrekord

Hvad gør man, når man pludselig har ekstra tid mellem hænderne? Dan Christensen fra Aalbæk satte sig for at lave en pokkers lang guirlande. 182 meter blev det til.

Mia Christensen fra Aalbæk troppede torsdag op hos TV2 Nord. Det gjorde hun af én ganske særlig grund. Hendes bror, Dan Christensen, har den sidste uge knoklet på en guirlande. Og med en hel uges forberedelser kommer man op på mange meter guirlande. Hele 182 meter blev det til for Dan.

- Det er tæt på han har siddet uafbrudt med dem, fortæller Dans søster Mia.

Dan er 30 år og fra Aalbæk og har været involveret i en trafikulykke. Derfor sidder han lige nu i kørestol med en brækket skulder, arm og ben. 

- Noget skulle tiden jo gå med, fortæller Mia Christensen.

Mia Christensen afleverede den 182 meter lange guirlande til TV2 Nord.
Mia Christensen afleverede den 182 meter lange guirlande til TV2 Nord.

Af netop den grund var det altså ikke Dan selv, der kunne overrække guirlanden. Men det er hans navn, der nu er på et lod i konkurrencen om at vinde en rejse for to til Tenerife.

TV2 Nord forsøger sammen med Suncharter at slå verdensrekorden i guirlande. Derfor skal vi nå op på hele fire kilometers guirlande. Det kræver jeres hjælp, så send os din længste guirlande, så er du med i en konkurrence om en rejse til Tenerife sponsoreret af Suncharter.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland