Dana Cup svigtet af Hjørring Kommune

 Dana Cup svigtet af Hjørring Kommune

En ekstra udgift på 150.000 kr. spøger. Dana Cup vil sende regningen til kommunen

20.000 unge fodboldspillere fra hele verden er på vej til Hjørring. På mandag er de med, når Dana Cup 2007 åbner, men det hele er ikke lutter idyl.
Arrangørerne er netop nu, hvor alt skulle være på skinner, løbet ind i et alvorligt problem, der kan komme til at koste dyrt.

- Allerede sidste år lovede Hjørring Kommune, at den plads, vi benytter til tivoli og andre forlystelser i Dana Cup-ugen skulle være klar til i år, men det er den langt fra, siger manager John Robert Larsen fra Dana Cup.

Han føler sig svigtet af Hjørring Kommune. Sidste uge lå området som en gennemsumpet mark, der var ubrugelig til forlystelserne.
Derfor bestilte Dana Cup bestilte selv en entreprenør til at gøre det 6000 kvadratmeter store område brugbart.
Mens der lægges stabilgrus på, retter Dana Cup-ledelsen sin vrede mod kommunen.

- Jeg forstår godt, at Dana Cup reagerer. Der har åbenbart været tale om en kommunikationsbrist, men det kan vi jo ikke bruge til noget lige nu. Nu skal pladsen gøres færdig, og så må vi udrede trådene senere, siger Hjørrings socialdemokratiske borgmester Finn Olsen.

- Jeg regner med, at det kommer til koste 150.000 kr., at lave pladsen i stand, og det må være kommunen, som skal betale, når de har lovet os, at det hele var bragt i orden. Vi sender i hvert fald regningen videre til Hjørring Kommune, siger John Robert Larsen.

Borgmester Finn Olesen afviser ikke, at kommunen skal være med til at se på regningen.

- Har vi lovet noget, skal vi selvfølgelig stå inde for det. Men der også en entreprenør i området, som skulle sørge for nogle ting. Så, det er da muligt, at der bliver flere om at betale regningen.
- Kommer Dana Cup til at betale noget?
- Det ved jeg ikke, det må vi se på.

Så, den sidste kamp omkring årets Dana Cup er ikke spillet, når selve turneringen fløjtes af lørdag den 28. juli.


Seneste nyt

fra Nordjylland