Daniel Svensson klar til Vild med dans: Det bliver svært

Den tidligere professionelle håndboldspiller Daniel Svensson glæder sig til at se, om elitesportsmanden kan tåle at være dårlig.

Snart hopper kendte danskere igen i glimmerkjolerne og lakskoene og begiver sig ud på dansegulvet, når det endnu en gang går løs med Vild med dans.

Det er stadig ikke alle deltagere, TV2 har løftet sløret for, men allerede nu kan nordjyderne se frem til at heppe på tre af deres ”egne”, når aalborgsvømmeren Mie Ø. Nielsen, skuespilleren Lucas Hansen og den tidligere håndboldspiller Daniel Svensson byder op til dans.

Til daglig bor Daniel Svensson i Aalborg og er velgørenhedschef for CoolUnite, som er en børnefond under Coolshop, efter to kræftforløb på tre år satte en stopper for håndboldkarrieren.

Det er blandt andet sygdomsforløbet, som har givet ham mod på at sige ja til udfordringer som Vild med dans.

- Da jeg var syg aftalte jeg med mig selv, at hvis der kom nogle spændende muligheder, ville jeg tage dem. Det kan være, at min sygdom bryder ud igen på et tidspunkt, så det gælder om at gribe chancerne, når de byder sig, siger han til TV2 Nord.

Daniel Svensson er glad for at danse, men når han normalt begiver sig ud på dansegulvet, foregår det ikke med ”rigtige” dansetrin som i vals, cha cha cha og quickstep.

- Det bliver svært at lære de forskellige dansetrin. Jeg glæder mig til at se, om elitesportsmanden kan tåle at være dårlig, siger han.

Han ved endnu ikke, hvem der bliver hans dansepartner, selvom han har forsøgt at vride oplysningerne ud af Mastiff, som producerer Vild med dans. Det bliver først afsløret i midten af august.

- Det bliver nogle vilde måneder. At stå foran en hel nation og danse – det bliver noget af en prøvelse, siger Daniel Svensson.


Seneste nyt

fra Nordjylland