Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år er nordjysk

Den Aalborg-placerede revisionsvirksomhed, Beierholm, løb tirsdag aften med prisen som årets bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

Hvis du er under 25 år og har flair for regnskab og økonomi, så kan det være en god idé at kigge mod revisionsvirksomheden Beierholm.

Virksomheden, der har hovedsæde i Aalborg, blev tirsdag aften kåret som Danmarks bedste virksomhed for unge under 25 år.

- Det er vel nok den pris, jeg personligt er allermest stolt af at vinde, da de unge spiller en helt afgørende rolle i udviklingen og væksten af vores virksomhed, siger administrerende direktør i Beierholm, Søren V. Pedersen.

Det er anden gang, at prisen for bedste arbejdsplads for unge medarbejdere bliver uddelt, og denne gang gik den altså til den nordjyske virksomhed. Derudover opnåede revisions- og rådgivningsvirksomheden en fjerdeplads i den samlede konkurrence om at blive Danmarks bedste arbejdsplads med over 500 medarbejdere.

- Jeg er meget stolt over den høje medarbejdertilfredshed blandt vores godt 1.200 medarbejdere. Vi har en mangeårig tradition for at prioritere medarbejdertilfredshed højt og har en klar strategi for at skabe de bedste rammer for medarbejderne, siger Søren V. Pedersen.

Beierholm rekrutterer hvert år flere end 50 unge, som starter i et traineeforløb, der er designet som en 2-årig modulopbygget uddannelse kombineret med lokal mesterlære, hvor den unge tilknyttes en erfaren buddy.

- Vi mener, at et meningsfuldt arbejde kræver ansvar, og derfor tildeles de unge typisk kundeansvar allerede tidligt i deres karriere og dermed mulighed for at tage ansvar, opbygge lange relationer til kunderne og vokse sammen med dem, siger Søren V. Pedersen.

Beierholm har de seneste tolv år været nomineret i kategorien Store arbejdspladser med over 500 medarbejdere.


Seneste nyt

fra Nordjylland