Danmarks bedste bagdel reddede badboy fra stofferne

00:59

Det kræver sin kvinde at ændre en mand fundamentalt. Pernille Jensen blev i 2015 kåret som indehaver af Danmarks bedste røv, og hun blev vendepunktet i Peter Bystrups liv - fra stoffer og steroider til mindfulness.

Tatoveringerne og fortiden, kan han ikke løbe fra. Men ellers er der ikke meget tilbage af det liv og den person, Peter Bystrup levede og var for bare få år siden i Farsø.

- Jeg var vel 13-14 år, da jeg var til en fest, hvor der kom amfetamin på bordet for første gang. Og de næste 10 år eksalerer det bare for mig med stoffer og alkohol og også steroider til sidst. Det hele handlede om penge, magt og respekt, fortæller Peter Bystrup, der også på grund af steroiderne bar rundt på 23 kilo ekstra vægt i vandpumpede muskler.

Sådan er det heldigvis ikke længere. Peter Bystrups liv er vendt 180 grader. Dels på grund af en behandler, der egentlig bare skulle tage sig af hans skulderskade, men som endte med at blive så meget mere.

- Erik vækkede min samvittighed ved at spørge til mit liv. Han så lige igennem mig og min attitude, og han provokerede mig til at ville noget mere, end det jeg gjorde, siger Peter Bystrup.

Og dels på grund af den pige, der er ved hans side - både i sofaen i TV2 Nords studie og i livet. Pernille Jensen. Som blev kåret som indehaver af Danmarks bedste røv i 2015.

- Det er jo lidt en sjov historie, for det var faktisk på grund af hendes optræden her i TV2 Nord, at jeg kom i tanker om at kontakte hende, siger Peter Bystrup om den pige, der skulle blive både hans kæreste og forlovede.

- Og nej, det var ikke på grund af hendes røv. Det lyder meget helligt, men hun lignede bare en pige, der holdt meget tilbage og trængte til at komme af med nogle ting, fortsætter han.

Hvilket Pernille Jensen giver ham ret i.

- Det er jo rørende, at sådan en som Peter kan se mig på den måde. Jeg har selv haft mine problemer i livet og været igennem hårde tider. Og han har forandret sig så meget, siden jeg lærte ham at kende. Han er en selvsikker mand nu, der hviler i sig selv. Før han var usikker og arrogant og havde noget af en attide, siger hun.

I dag arbejder de to sammen med mindfulness - om at inspirere folk og hjælpe dem med livet. 

- Vi er jo levende eksempler på den måde, og det er enormt inspirerende arbejde, siger Peter Bystrup.

Du kan se hele interviewet med Peter Bystrup og Pernille Jensen herunder.

07:37 Luk video

 

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord