Danmarks største Bauhaus på vej i Aalborg

Arbejdet med at udvide Bauhaus på Stenbukken i Aalborg er netop begyndt. Udvidelsen skal resultere i et gennemmoderniseret byggevarehus på 20.000 kvadratmeter.

Det oprindelige Bauhaus byggevarehus i Aalborg slog første gang dørene op i efteråret 1989. Nu over 20 år senere er det cirka 7.500 kvadratmeter store varehus blevet for lille til et konstant voksende sortiment.

- Efter ombygningen vil vi råde over 20.000 kvadratmeter, hvilket gør os til Danmarks største Bauhaus byggevarehus. Derfor kan kunderne også se frem til et markant større udvalg på hylderne, fortæller varehuschef Carsten Mørch fra Bauhaus Aalborg.

Ud over et betydeligt større varesortiment kommer en del af de mange nye kvadratmeter til at huse en helt ny drive in-afdeling. Her kan både private og professionelle kunder køre bilen indenfor og læsse varerne direkte i traileren, inden de kører til kassen.

Drive in-afdelingen er for alle kunder, men varehuschefen forventer, at et stort udvalg af træ og andre byggematerialer kombineret med hurtig og effektiv ekspedition vil tiltrække flere erhvervskunder som tømrer- og murermestre.

Udvidelsen af Bauhaus Aalborg forventes at være afsluttet i efteråret 2011.


Seneste nyt

fra Nordjylland