Dansk Flygtningehjælp mangler indsamlere

Dansk Flygtningehjælp går søndag den 8. november på gaden i Aalborg Kommune for at samle ind til de nødstedte flygtninge, men der mangler fortsat indsamlere.

Der er fortsat ingen tegn på, at flygtningekrisen bliver løst lige foreløbig. Derfor holder Dansk Flygtningehjælp søndag den 8. november indsamling i Aalborg Kommune til hjælp for de hårdt prøvede flygtninge.

Men der er fortsat brug for hjælpende hænder, og derfor opfordrer Dansk Flygtningehjælp til at blive en del af indsamlingen.

- Bare tre timer af folks tid gør en betydelig forskel for nogle af verdens mest udsatte flygtninge, siger Betty Kjærsgaard, der er indsamlingskoordinator for Dansk Flygtningehjælp i Aalborg Kommune.

- Rigtig mange har allerede meldt sig til at samle ind på søndag. Men vi vil gerne have endnu flere indsamlere, så vi kan få alle vores ruter dækket ind, sier Betty Kjærsgaard i en pressemeddelelse.

Pengene fra årets indsamling er ikke øremærket et bestemt projekt, men bliver brugt til at kunne yde en akut indsats, der hvor behovet er størst. Pt. er der et ekstra stort behov i Sydsudan og hos de millioner af syriske flygtninge.


Seneste nyt

fra Nordjylland