Dansk Supermarked køber stor del af Skagenfood

Foto: Halkær Ådal (Privatfoto)

Ejere af Skagenfood sælger størstedelen af firmaet til Dansk Supermarked.

Dansk Supermarked køber 80 procent af det succesfulde nordjyske måltidskasseselskab Skagenfood. Ægteparret Peter Bagge og Betina Kühn har udviklet Skagenfood og været ejere siden 2011, og i dag har de 19.000 kunder.

Samarbejdet skal sikre, at Skagenfood fortsat vil være i stand til at få flere kunder, og de har sagt ja med det vigtige forbehold, at produktionen fortsat er i Strandby. Og fiskene stadig direkte fra kutterne i Nordjylland.

- Vi ejer 80 procent, mens Skagenfood beholder 20 procent. De bliver en uafhængig del af koncernen, det vil sige, at de ikke kommer til at blive integreret i Dansk Supermarked ligesom Wupti.com for eksempel gjorde, siger pressechef i Dansk Supermarked Group, Mads Hvitved Grand, til FødevareWatch.

Det er en del af en større plan, der nu gør, at Dansk Supermarked køber sig ind i Skagenfood. Det nordjyske firma har et stort potentiale, der går det godt.

- Vi ser et stort vækstpotentiale for måltidskasser og convenience-løsninger, der gør hverdagen nemmere for danskerne. Skagenfood er en meget veldrevet virksomhed med tårnhøj kvalitet og stærke værdier, der skal føres videre. Det ønsker vi at gøre i fællesskab, og vi er overbeviste om, at vi gennem vores investering sammen kan forløse det store potentiale, der er i virksomheden og markedet, siger Per Bank, adm. direktør i Dansk Supermarked Group ifølge FødevareWatch.

Det nye ejerskab og samarbejde sikre en god økonomi, der kan bygge videre på Strandby-baserede firma. Desuden vil Skagenfood forsat kunne handle på egen hånd, og det glæder medejerne Peter Bagge og Betina Kühn.

- Vi har fået muligheden for at udvikle virksomheden på den bedst mulige måde, hvor vi får flere muskler, der gør os i stand til at vokse, samtidig med at vi bevarer virksomhedens base og identitet, som hele tiden har været vores styrke. Med investeringen kan vi skabe endnu mere af det, vi står for. Vi glæder os til at vokse her i det nordjyske, til gavn for kunder i hele landet, siger Betina Kühn fra Skagenfood. 

Flere nyheder fra TV2 Nord