Danske Spil køber Aalborg-spilfirma

Aalborg-firmaet CEGO , der står bag siden Spilnu.dk overtages af Danske Spil. Driften fortsætter i Aalborg.

Spilgiganten Danske Spil overtager 60 procent af anparterne i Aalborg-firmaet CEGO ApS, der står bag den succesfulde spilhjemmeside Spilnu.dk. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

- Vi ser meget frem til at blive en del af Danske Spil og vi kan se rigtig mange synergier de to virksomheder imellem, udtaler Mads Peter Veiby fra CEGO. Mads Peter Veiby er kendt som manden bag teleselskabet M1, som blev opkøbt af Telmore og siden er blevet en del af Telmore-brandet. Han er desuden fast paneldeltager i TV2/Nords erhvervsmagasin Erhvervsklubben.

CEGO ApS vil fortsætte med den nuværende ledelse, vil fortsat være drevet af de nuværende ejere og vil også fortsat være placeret i Aalborg.

Danske Spil ønsker med opkøbet af CEGO at konsolidere deres position på det stadig mere populære marked for onlinekasinoer og får med CEGO i stalden adgang til stærke udviklingskompetencer og en solid markedsposition.

- Aalborg er et godt sted at fortsætte udviklingen, da man med IT universitetet har rig mulighed for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, siger administrerende direktør i Danske Spil HC Madsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland