DBU afviser at give AaB en hjælpende hånd

DBU afviser at indlede en sag mod Lyngby for brug af en ulovlig spiller.

Dansk Boldspil Union kunne have givet AaB lidt tiltrængt luft til holdene under nedrykningsstregen. Men unionen afviser at indlede en sag mod Lyngby. Hele miseren skyldes, at Ekstrabladet har kigget Lyngby-spilleren Kim Aabech lidt i sømmene. Avisen skulle have fundet ud af, at Kim Aabech angiveligt har en ekstra kontrakt, som DBU ikke var vidende om. DBU ville i det tilfælde kunne dømme Lyngby som tabere af de seneste 11 kampe, og dermed give AaB en meget fordelagtig position i nedrykningskampen.

DBU afviser nu at indlede en sag:

- En formiddagsavis, som angiveligt bygger sin artikel på informationer, som avisen velvilligt skulle have modtaget fra personer med tilknytning til én eller flere af Lyngby Boldklubs konkurrenter i Superligaen, påstår i dagens udgave, at Kim Aabech skulle have spillet ulovligt i 11 kampe. Uden at tage stilling til det eventuelle skyldsspørgsmål og eventuelle sanktioner i sagen om kontrakt- og lønforholdene mellem Lyngby Boldklub og Kim Aabech, vil DBU på given foranledning afvise, at Kim Aabech ikke skulle have været spilleberettiget for Lyngby Boldklub, som det påstås i avisen, skriver DBU i en pressemeddelelse.

Dermed er det op til AaB selv at afgøre, om klubben også spiller i Superligaen i næste sæson. På lørdag møder klubben en af de andre nedrykningskandidater, Esbjerg, på udebane.


Seneste nyt

fra Nordjylland