De danske mestre sender canadier hjem efter 13 kampe

Den canadiske center David Friedmann er efter skuffende spil ikke længere en del af det danske mesterhold i ishockey, Aalborg Pirates.

Det kan gå hurtigt i ishockey. Både på isen, men også udenfor.

Det har den 25-årige canadier David Friedmann måttet sande, efter han i dag fik ophævet sin kontrakt med ligaklubben Aalborg Pirates.

- Han indfriede ikke vores forventninger, og vi vil hellere lade ham gå nu, så han kan komme videre i sin karriere i stedet for at sidde uden for hos os. Det er altid trist og ærgerligt, men det er en del af jobbet, desværre, siger Ronny Larsen, sportschef hos Aalborg Pirates, til TV 2 SPORT.

David Friedmann var én af de nye udlændinge, der til denne sæson blev hentet til Aalborg i forsøget på at samle et hold, der kan forsvare DM-guldet – men tiden i Aalborg blev en skuffelse, lyder det fra Ronny Larsen.

- Han kunne ikke bide sig fast i topkæderne, og det kan også være svært hos os med så mange gode danske spillere. Dér har han ikke præsteret. Kvaliteterne var der måske ikke. Han var lidt overrasket over niveauet, lad os sige det sådan.

Hvad tænker du om, at man som spiller kan skrive en kontrakt, som så bliver ophævet kort tid efter?

- Ja, det er jo lidt den kultur, der er. Her i Europa er det jo ikke engang så galt som i USA. Der kan du blive ’tradet’ og har som spiller ingen indflydelse på, hvor du spiller dagen efter. Så grove er vi ikke her, vi har en aftale og vi finder en løsning, siger Ronny Larsen.

David Friedmann, der kom til Aalborg fra norske Lørenskog, nåede i sine 13 betydende kampe for Aalborg Pirates at score tre mål og lave tre assists.

 

TV2 Nord sender live fra kampens negyndelse i aftens nyhedsudsendelse klokken 19:30.

Se Aalborg Pirates spille Champions Hockey League mod det svenske storhold Frölunda Indians på TV 2 PLAY tirsdag klokken 19.30.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland