De skyder og bomber hinanden på Vadum Skole

Esport er en lynsucces i Vadum. På kort tid har den nye klub fået 30 medlemmer og masser af opbakning fra både Aalborg Kommune og private firmaer.

I weekenden var der indbudt til LAN-party og CS:GO-turnering på Vadum skole, hvor den nye forening Vadum eSport holder til. Her kunne medlemmer og andre skyde og bombe hinanden i to døgn. En af dem, der spiller med, er ligaspiller Patrick Kolmorgen.

- Jeg synes det er fedt at finde nogen, der faktisk også tager det seriøst, så man har en chance for at udvikle sig og blive bedre, siger han, mens han styrer sin CS:GO-soldat rundt på skærmen. 

Hans medspiller Oliver Kristensen bruger også en del tid på spillet.

- Alt for meget. Alt, alt for meget, siger han, da han planter en bombe.

En af dem, der har taget intativ til foreningen, er Patricks mor, Tina Kolmorgen. Hun ville have sønnike ud blandt andre unge.

- Fordi vi gerne vil gøre noget for de unge. Få dem ud og være aktive, og komme ud af deres værelse og være sociale, siger Tina Kolmorgen, der også er kasserer i Vadum eSport.  

Klubben har allerede fået 70.000 kroner i støtte til nye computere fra Aalborg Kommune, DGI, Sydbank og Nordeafonden. Lokale firmaer har også støttet, så de nu får råd til rigtige gamerstole.

Klubben har allerede to hold i DGI Ligaen. Det ene spiller Patrick og Oliver på. De har indtil videre spillet fire kampe og har vundet alle.

 

Seneste nyt

fra Nordjylland