Dejlig dag på TV2 Nord: Mange nordjyder kiggede forbi

SE BILLEDERNE: Dejlige billeder fra TV2 Nord, hvor mange lørdag kiggede forbi. Vi bringer her et uddrag i billeder fra dagen.

Det blev en varm lørdag også på TV2 Nord i Aabybro, selv om alle døre stod åbne - og heldigvis benyttede rigtigt mange nordjyder sig af at komme inden for i forbindelse med vores åbent hus-arrangement. 

Uden for bød blandt andre Mogens Jørgensen velkommen, og der var perioder nærmest kø for at komme tæt på den kendte tv-vært og få taget en selfie med ham. Lige ved siden af havde Spøgelsesjægerne parkeret deres ligeså kendte campingvogn, og dem var der også rift om at komme i kontakt med. 

Det meste af dagen summede det dog overalt på stationen i Aabybro, hvor studieværter bød velkommen i studiet naturligvis, ligesom der var rig mulighed for de teknikglade til at blive klogere på, hvilke knapper man trykker på, når TV2 Nord hver dag producerer og afvikler mange timers tv-nyheder og reportager til nordjyderne. Også folkene bag vores Outdoor magasin blev mødt af nysgerrige nordjyder, og mange ville også vide hvordan TV2 Nords hvide sendevogne egentlig ser ud indeni. Og det viste blandt andre journalist Mette Kristensen - såvel i garagen som live på Facebook. 

- Jeg er altid stolt af at arbejde på TV2 Nord, men i dag har stoltheden alligevel nået et nyt topniveau. Jeg har haft fornøjelsen af at tale med - ja, jeg ved ikke hvormange, men rigtig rigtig rigtig mange mennesker, og det har været ja en vaskeægte fornøjelse, siger direktør Mikael Justesen, TV2 Nord.

 

Her på TV2 Nord havde vi i dag åbent hus, hvor vi bød alle nordjyder indenfor.

Seneste nyt

fra Nordjylland