65-årig forsvandt: Fundet i god behold på stranden i Skagen

En 65-årig dement mand gik i nat fra et plejecenter i Skagen. Nordjyllands Politi indledte en storstilet indstilling, og klokken cirka 13.30 fandt de manden.

Opdateret klokken 13:42: Den 65-årige er fundet i god behold. 

Efter en intens eftersøgning kunne Nordjyllands Politi tidligt onsdag eftermiddag meddele, at den 65-årige mand var fundet i god behold. 

Den helikopter, der deltog i eftersøgningen, kunne fra luften se en rød taske ligge på stranden. Derfor sendte de en hundepatrulje til området. 

- Lige da hundepatruljen ankommer, ser de, at der er nogle civile, der allerede har fat i ham. Men han er i god behold, fortæller indsatsleder ved Nordjyllands Politi Tommy Schultz. 

I en pressemeddelelse oplyser Nordjyllands Politi desuden, at de civile, der fandt manden havde budt ham på lidt varme i en bil. 

Manden blev fundet ved stranden cirka en kilometer syd for Skagen. 

- Han er nu ved at blive bragt tilbage til plejecentret, oplyser Tommy Schultz.  

Nordjyllands Politi var til stede med flere patruljer i Skagen onsdag formiddag, da den demente mand var gået fra et plejecenter på Lindevej. Politiet eftersøgte onsdag formiddag både med hunde og helikopter ligesom hjemmeværnet blev tilkaldt.

Politiet meddelte, at manden var relativt mobil. Han blev dog fundet kun et par kilometer fra det plejecenter, som han var gået fra. 

Politiet kan endnu ikke sige med sikkerhed, hvornår den demente mand gik fra plejecentret. Det var morgenvagten, der mødte ind klokken 7.00, der opdagede, at manden ikke var på sit værelse og slog alarm. 

- Vi har nogle vidner, der mener, at have set ham på havnen ved 02.30-tiden i nat. Så han har været ude lidt, fortæller Tommy Schultz.


Seneste nyt

fra Nordjylland