"Demonstration var tilsvining"

Det konservative byrådsmedlem i Aalborg, Thomas Krarup, mener, at demonstranter gik over stregen, da Pia Kjærsgaard i går var i Aalborg.

Med tilråb som "Ingen racister i Aalborgs gader" og "Pia ud af Vejgaard" samt et par strakte langefingre, blev Dansk Folkepartis formand Pia Kjærsgaard modtaget, da hun onsdag ankom til politisk møde i Aalborgbydelen Vejgaard.

LO Aalborg havde arrangeret en demonstration mod Pia Kjærsgaard på baggrund af, at partilederen har udtalt, at LO svigter sine medlemmer ved ikke at gøre noget ved problemet med østeuropæisk arbejdskraft.

Demonstrationen forløb ganske fredeligt, men det konservative byrådsmedlem Thomas Krarup er noget ærgerlig over, at nogle demonstranter ikke kunne holde langefingre og skældsord for sig selv.

- Jeg tror ikke, at dem, der kom til det politiske møde, har været særligt trygge ved det. Jeg mener jo også, at politik skal handle om dialog, og det var det her ikke. Det var jo en direkte tilsvining af en person med en anden politisk holdning, siger Thomas Krarup.

På den anden side står formand for LO Aalborg, og Thomas Krarups byrådskollega, den socialdemokratiske Anna Kirsten Olesen. Hun har en noget anden opfattelse af onsdagens begivenheder.

- Vi var der fra mødet startede og til det sluttede, og det foregik i god ro og orden. Det er selvfølgelig ærgerligt, at det er det her, der bliver fokuseret på, og på den måde kommer det lidt til at ødelægge det mål, vi havde med det, siger Anna Kirsten Olesen.


Seneste nyt

fra Nordjylland