Den forbistrede Bilka-bule: Flest nordjyder stikker af fra skrammerne

Nordjyderne er dem i Danmark, der er dårligst til at lægge en seddel i forruden, når de har lavet en Bilka-bule.

Parkeringspladserne har både før og efter jul været tætpakkede med nordjyder på indkøb, og hvis der er en ting, der uløseligt hænger sammen med smalle parkeringsbåse og fortravlede mennesker, så er det Bilka-buler.

Det er faktisk hver tredje bilist, der oplever det før eller siden. Skrammer, ridser eller buler pådraget bilen på en parkeringsplads uden en synder i sigte.

Han/hun havde vel travlt og skulle hjem med julegaverne, tænker vi. Der lægger nok en seddel i forruden, snurrer den naive hjerne videre. Men ak. Det er i Nordjylland kun seks procent af de adspurgte i en undersøgelse lavet af Kantar Gallup, der siger, de efterlader en seddel i forruden. Resten stikker af.

Da TV2 Nord undersøgte fænomenet på parkeringspladsen over alle parkeringspladser - Aalborg Storcenters - var der ikke en eneste, der ville vedkende sig at have lavet en Bilka-bule uden at ville stå ved den. Mange havde selv modtaget, og så var der Pia Bilde, der trods det at have modtaget en bule uden gerningsmand selv lagde en seddel, da hun var synderen.


Seneste nyt

fra Nordjylland