Den Nordjyske Ledelsespris uddelt til ung leder

Head Of Delivery hos CompanYoung A/S, Anders Sondrup Bøegh, fik torsdag overrakt Den Nordjyske Ledelsespris 2017.

Den Nordjyske Ledelsespris blev torsdag overrakt af de fire organisationer, der står bag. Vinderen blev Anders Sondrup Bøegh fra CompanYoung A/S. 

For at vinde prisen skal man indstilles af sine kollegaer. Og det er især dét vinderen sætter pris på, efter han fik overrakt statuetten. 

- Jeg er meget stolt og beæret over, at dommerkomiteen har valgt mig. Men det som især betyder noget er, at det er mine medarbejdere, der har indstillet mig. Jeg er så privilegeret at stå op hver dag og glæde mig til at arbejde sammen med kolleger som samtidig er venner. 

Prisen blev torsdag overrakt for 10. gang. Den bliver uddelt af Lederne Himmerland, UCN act2learn, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark. 

I indstillingen af Anders Sondrup Bøegh lægger hans medarbejdere vægt på hans evne til at følge de enkelte medarbejdere. 

- Så snart han spotter et udviklingspotentiale, et nyt ansvar, en spændende opgave eller lignende, så sætter han det straks i relation til den enkelte medarbejder. Det motiverer medarbejderne og gør, at alle føler sig hørt, fortalte Jens Otto Størup fra Lederne Himmerland i sin tale ved prisoverrækkelsen.

Udover en statuette af kunsteren Thorvald Overgaard modtager Anders Sondrup Bøegh en gavecheck til kompetenceudvilling hps UCN act2learn til en værdi af 25.000 kroner. 


Seneste nyt

fra Nordjylland