Derfor har AaB succes

AaB er ubesejrede i sæsonens første tre kampe. Midtbanespilleren Rasmus Würtz peger blandt andet på træner Kent Nielsen som årsagen til den gode start.

Mandag vandt AaB over FC Midtjylland og sikrede sig derved 3. pladsen i Superligaen. Den skadede Rasmus Würtz fulgte kampen fra sidelinjen, og gav sit bud på holdets succes:

- Jeg tror, det er fordi, vi har arbejdet rigtig hårdt, og så har vi haft Kent i godt et halvt år nu, og han er ved at sætte sit præg på tingene. Vi har forsøgt at bygge lidt videre på det spil, vi præsterede i foråret, det syntes jeg er lykkes godt. Så må vi også sige, at den opbakning, vi også havde i foråret, den er her stadigvæk, der er rigtig mange på lægterne, og det betyder rigtig meget for os, siger han til TV2/NORD.

AaB havde i forrige sæson svært ved at finde vej til netmaskerne. I denne sæson er det blevet til fem mål på tre kampe.

- Det handler om at finde et koncept at spille ud efter, og det er som om, at alle nu kender sin rolle på holdet. Det gør det nemmere at spille fodbold, og så er det også nemmere at komme frem til chancerne, og dem er vi kommet frem til, og har også fået scoret målene, og det er glædeligt.

Rasmus Würtz var ude med skade under mandagens kamp, men forhåbentlig er han klar, når AaB spiller topkamp mod AC Horsens i den kommende weekend.

- Jeg skal spille lidt på reserveholdet tirsdag, og hvis alt går vel, så håber jeg at blive klar til næste kamp, siger Rasmus Würtz.


Seneste nyt

fra Nordjylland