Desperat familie: Hvor er Edith?

Foto: Privatfoto

Den 79-årige Edith Rudolph er nu forsvundet på tredje uge. Familien appellerer nu til offentligheden om hjælp til at finde hende.

Det seneste livstegn fra Edith Rudolph er den 26. oktober, hvor hun forsvandt fra sin bopæl i Aalborg. Efterfølgende har både politi og familie forgæves ledt efter hende.

- Vi er naturligvis meget bekymrede for, hvad der sket med Edith, og vi har brug for alt den hjælp, som vi kan få til at finde hende igen. Nordjyllands Politi har gjort en kæmpe indsats for at finde Edith, men uden hjælp fra offentligheden tror vi desværre ikke, at hun bliver fundet. Derfor vil vi gerne appellere til, at mulige vidner kommer frem med oplysninger, som kan hjælpe politiet, siger Ediths stedsøn, Henrik Rudolph til tv2nord.dk.

Edith bor alene på Stationsmestervej 158 i Aalborg SV. Hun har begyndende demens. Hun er dansk, almindelig af bygning, ca. 160 cm høj, hun har gråt kort hår og bærer briller med stålstel. Hun har en lidt ujævn gang, da hun har dårlige hofter. Det vides ikke, hvad tøj hun har haft på, da hun forsvandt. Hun er muligvis kørt på en sort damecykel med kurv enten foran eller bagpå, desuden har cyklen også frakkeskånere.

Oplysninger i sagen kan gives til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Flere nyheder fra TV2 Nord