Debut-Stefan om mesterskab i første sæson: - Det er meget voldsomt

Cheftræner Stefan Madsen sikrede sig sammen med Aalborg-mandskabet et mesterskab i sin første sæson i spidsen for holdet.

Aalborg Håndbold sikrede sig søndag eftermiddag det danske mesterskab, da de i en stopfyldt Jutlander Bank Arena bankede GOG med cifrene 38-32. 

Og dermed blev det til to gange guld - det danske mesterskab og pokaltitlen - i Stefan Madsens første sæson som cheftræner for Aalborg-mandskabet. En bedrift, som chefen selv havde svært ved at sætte ord på efter søndagens finalekamp mod GOG.

Stefan Madsen midt i guldrusen.

- Det har jeg svært ved lige nu. Det er meget voldsomt. Jeg er bare så ovenud lykkelig, glad, stolt på alles vegne. Det er en formidabel præstation, siger Stefan Madsen tydeligt overvældet. 

Mange havde ellers ikke troet, at nordjyderne kunne komme tilbage, efter de i det første finaleopgør tabte med 30-33 på hjemmebane til fynboerne. Men Aalborg tog i torsdags på guldtogt i Gudme, og her snuppede de sejren, der udløste den tredje og afgørende finale på hjemmebanen i Gigantium. 

Og som bekendt blev arbejdet søndag gjort færdigt, da nordjyderne ganske overbevisende sejrede foran 5000 tilskuere.

- Selvfølgelig drømmer man altid om det, men at gøre det i den sæson her, det havde jeg nok ikke helt turde at tro på. De gutter her er lavet af noget specielt, så det er bare fantastisk, lyder det fra Stefan Madsen. 

Også Aalborg Håndbolds direktør, Jan Larsen, havde svært ved at sætte ord på bedriften midt i guldrusen. 

- Det har jeg faktisk svært ved. Det er helt vanvittigt. Formidabel håndboldpræstation. Jeg er så stolt af trænere og spillere. Vi spillede dem ud af hallen, men vi kunne heller ikke gøre andet med den stemning her. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg er pissetræt. Det har været nogle hårde dage, men mon ikke jeg kan holde til en fest, lyder det fra Jan Larsen. 

Stefan Madsen, Jan Larsen og resten af Aalborg Håndbold skal forbi Aalborgs borgmester og rådhuset tirsdag klokken 17, hvor de også vil modtage en officiel hyldest. 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland