Forpagtere på Livø: Det har været et enormt hårdt år

For de to forpagtere på Livø Feriecenter har det været en hård sæson med personlige op- og nedture. De er dog nu klar til at få deres drømme opfyldt.

Bryllupper, festivaller og stamgæster. Der har været nok at se til på feriecenteret på Livø i den seneste sæson. Nogle gange har der næsten været for meget for forpagterparret Ulla og Jesper Lynge Bergholdt, der overtog feriecenteret for to år siden.

quote Det har været så pissehårdt. Jeg røg ekstra meget i vælten, da Ulla trak sig lidt i baggrunden, hvilket gjorde det hele meget anderledes.

Forpagter, Jesper Lynge Bergholdt

Ulla Lynge Bergholdt har i den seneste sæson taget konsekvensen af, at hun havde stresssymptomer. Hun måtte se sig selv i øjnene og sige stop, før hun gik helt ned med flaget. Hun er derfor kun på feriecenteret i 15 timer om ugen. Hvilket har overladt Jesper Lynge Bergholdt med ekstra opgaver. 

- Det har været så pissehårdt. Jeg røg ekstra meget i vælten, da Ulla trak sig lidt i baggrunden, hvilket gjorde det hele meget anderledes. Men vi håber, at Ulla med tiden kan træde mere ind og blive cremen oven på det hele, siger forpagter Jesper Lynge Bergholdt.

For Ulla og Jesper kæmper videre med deres vision for Livø. De har mange drømme, de gerne vil realisere. Forpagterparret vil gøre Livø til en totaloplevelse, som de kalder det. Her skal være natur, mad og oplevelser, som musik eller friluftsbad. Livø skal ikke være et sted, man kommer til og tager fra igen uden at være blevet klogere eller en oplevelse rigere. Det er drømmen, og det skal i den næste sæson sættes i gang. 

- De første to år handlede for os om at løfte en arv og lære alle gæsterne og brugerne af Livø at kende. Nu skal vi have gang i nye ting. Vi skal til at realisere os selv på Livø - og det bliver fandme spændende, siger Jesper Lynge Bergholdt. 

TV2 Nord fulgte parret da de flyttede ind på Livø og deres første sæson på øen. En sæson, som de selv betegner som kaotisk. Første sæson kan du finde her.

Du kan følge med i anden sæson af Liv på Livø på her på tv2nord.dk. Første afsnit kan du se lige her. 

 

Seneste nyt

fra Nordjylland