Nordjysk politiker: - Det har været kaotisk internt i Venstre

Nyvalgte Marie Bjerre er glad for, at Venstre nu får en helt ny start med fokus på politik og ikke personer.

Det er meget dramatisk, og jeg kunne virkelig godt ønske mig at det var på en anden måde, at Lars Løkke og Kristian Jensen havde fået deres afgang. De har begge været formidable for Venstre og for Danmark. De har gjort en kæmpe indsats.

Sådan lyder det umiddelbart fra det nordjyske folketingsmedlem fra Venstre, Marie Bjerre. Hun indrømmer samtidig, at de ulmende stridigheder har påvirket hende og hendes start i dansk landspolitik.

Nyvalgte Marie Bjerre er glad for, at Venstre nu får en helt ny start med fokus på politik og ikke personer

- Det har været en ganske kaotisk situation, det indrømmer jeg, at det også har været internt i gruppen, og i særdeleshed som nyvalgt, hvor når man taler om personer, så bliver der hurtigt tale om splittelse. Holder man med vedkommende eller ej. Det er rigtigt usundt. Og derfor er jeg faktisk glad for at vi får en helt ny start, siger Marie Bjerre.

Hun tilføjer, at hun nu glæder sig til at kunne føre politik og er samtidig sikker på, at det nok skal lykkedes at finde en formandskandidat og næstformandskandidat, som kan samle Venstre.

- Det har været alt for meget fokus på personer i stedet for vores politik. Og jeg er ikke bekymret for at vi også fremad er enige om en fælles politisk linje, siger hun.

Nyvalgte Marie Bjerre er glad for, at Venstre nu får en helt ny start med fokus på politik og ikke personer

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland