Det skal regent-parret lave på Mors

Regentparret kan se frem til en eksklusiv blanding af ø-rige oplevelser, seværdigheder og virksomheder, når de besøger Mors til september.

Den 4. september får Mors fint besøg, når Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen lægger vejen forbi på deres sommertogt.

Programmet, der netop er offentliggjort, byder blandt andet på en tur i blomsterpark, et papegøjeshow og besøg på Dansk Skaldyrcenter.

- Vi glæder os til at byde velkommen til et unikt program, som er helt karakteristisk for Mors. Det bliver også en stor festdag for morsingboerne og besøgende, siger borgmester i Morsø Kommune, Hans Ejner Bertelsen.

Morsingboerne kan glæde sig til at se regentparret køre i åben karet gennem Nykøbing og opleve Gardehusarregimentets 54 heste eskortere dem i gågaden.

Der er valgt en kombination af besøgssteder, som karakteriserer øens erhverv, særkende og vækstpotentiale.

- Regentparret kommer til at se et lille udsnit af de mange kreative aktører, seværdigheder, innovative tiltag og markedsledende virksomheder, som sammen med en smuk natur er med til at definere vores ø, siger Hans Ejner Bertelsen.

Ruten har desuden flere kreative indslag som blandt andet et besøg på en perlevirksomhed, et nytænkende zoo-anlæg og et egnsteater.

Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen ankommer klokken 10 og forlader øen igen efter en afskedstale ved borgmesteren klokken 16.10.

Flere nyheder fra TV2 Nord