Det store overblik: Her sender man heksen til Bloksbjerg

Foto: Henning Bagger / Scanpix

Se på det interaktive kort, om der er et Sankt Hans-bål i nærheden af dig, du skal ud og se.

Hvis ikke du allerede har udset dig det bål, du skal ud og se fredag aften, kommer TV2 Nord dig til undsætning med denne artikel.

Vi har samlet et bredt udsnit af Sankt Hans-arrangementer på det interaktive kort, du ser nedenfor. Og vi lover, at der er noget for enhver smag.

Vejrguderne tilsmiler os - ifølge meteorologerne - ikke med nogen specilt tør eller varm Sankt Hans, så hvis du hellere vil blive hjemme, bebrejder vi dig ikke. Vi kommer istedet til undsætning.

TV2 Nord sender nemlig direkte fra Sankt Hans Aften i Snæbum ved Hobro. Mogens Jørgensen er vært, men han lover ikke at tage ordet fra Jørgen Pontoppidan, der er årets båltaler. Du kan se bålet blive sendt og heksen flyve mod Bloksbjerg i vores Sankt Hans-udsendelse, der sendes lige efter nyhederne.

Vi er klar over at de 40 arrangementer på det ovenstående kort, ikke er en udtømmende dækning af, hvor mange Sankt Hans-bål, der er i Nordjylland. Det var dog disse vi, inden redaktionens slutning, kunne nå at få med i vores oversigt. 

Flere nyheder fra TV2 Nord