DGI Festival gentages

Selv om sidste sommers DGI Festival endte med et underskud, var Mariagerfjord Kommune alligevel så glad for konceptet, at man nu planlægger at gentage festivalen.

DGI Festivalen 2011 endte med et underskud på godt to millioner kroner, som Mariagerfjord Kommune endte med at dække. Det har dog ikke skræmt kommunen fra at tage de første skridt mod en ny DGI Festival i 2013.

Udvalget for Kultur og Fritid holder den 28. februar møde, og her er DGI Festival 2013 på dagsordnen. På dagsordnen står der:

- Samarbejdet tænkes videreført på flere fronter, herunder muligt partnerskab omkring skoldeidrætstilbud, tilbud til kommunens medarbejdere m.v., samt et årligt tilbagevendende festivalarrangement.

DGI Festivalen 2011 fik da også gode evalueringer fra borgerne trods underskuddet. Efter arrangementet sidste efterår blev evalueret sagde formanden for udvalget for kultur og fritid, Jørgen Pontoppidan, således:

- Vi kan se af de tilbagemeldinger, vi har fået, at deltagerne har været meget tilfredse med stævnet - hvilket i høj grad må tilskrives de frivilliges indsats.

Ifølge dagsordnen vil kommunens udgift for festivalen i 2013 være cirka 70.000 kroner.


Seneste nyt

fra Nordjylland