Dialog om feriepengesag

AaB's direktør Stephan Schors bekræfter, at nordjyderne er i dialog med Spillerforeningen i feriepengesagen.

Der er gang i intense forhandlinger mellem Spillerforeningen og superligaklubben AaB i sagen om manglede betaling af feriepenge. Det er en sag, som kan belaste AaB's økonomi.

Parterne mødes ofte for at finde frem til en løsning, fortæller direktør i Spillerforeningen, Mads Øland.

- Vi er i en god dialog med AaB, og vi har interesse i, at det ikke bliver forstyrret af meldinger i pressen.

- Lige nu snakker vi løbende med AaB. Det er ikke hver dag, men meget ofte. Det vil jeg gerne fortælle. Jeg ved ikke, hvornår vi bliver færdige. Vi håber, at det bliver så hurtigt som muligt, siger Øland.

Hos AaB vil direktør Stephan Schors ikke fortælle, om klubben har tænkt sig at betale penge tilbage i feriepengesagen.

- Jeg kan bekræfte, at vi er i en dialog. Men jeg har ikke yderligere kommentarer til dialogen i forhold til hvor langt, vi er.

- Jeg kan ikke sige så meget. Vi er jo børsnoteret, så hvis vi har nogle nyheder, så er det nødt til at gå den vej rundt, siger en meget kortfattet Schors.

Øland kan dog fortælle, at man i Spillerforeningen endnu ikke har regnet ud, hvor mange penge, AaB skylder.

- Vi ved ikke, hvor mange penge, det drejer sig om. Der er mange beregninger, som mangler at blive lavet. Og på grund af den regnskabsmæssige situation i AaB ville vi heller ikke fortælle det, hvis vi vidste det.

- Men vi ved det faktisk ikke. Det er en af de ting, som udestår, og vi skal helt i bund med beregningerne, siger Øland.

I AaB's seneste delårsrapport skrev klubben, at hvis de manglende feriepenge oversteg et bestemt beløb, kunne det gå ud over driften.

Hos Spillerforeningen er man ikke interesseret i at få en klub til at dreje nøglen om.

- Det gør vi ikke. Men det er ikke vores skyld, at de ikke betaler korrekt. Det er afgørende for os, at kontraktsystemet og overenskomsten bliver overholdt og respekteret begge veje. Spillerne skal jo også passe deres kontrakter.

- Men det er jo klart, at når der kommer sådan et efterbetalingskrav, som belaster særligt i en klub, så er vi jo villige til at finde løsninger på det med eksempelvis afbetalingsordninger.

- Det kan godt være, at vi skal drøfte det med AaB. Så langt er vi ikke, når vi ikke kender den fulde smerte endnu. Det må vi tage op med AaB, hvis det skulle blive aktuelt, siger Øland.


Seneste nyt

fra Nordjylland