Direkte kokkedyst på TV2/Nord

Lørdag mellem 14 og 16.30 kan du heppe på to kokke med nordjyske forbindelser, når de deltager i kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem.

Du behøver ikke rejse hele natten for at nå til Gudhjem inden konkurrencen går i gang. TV2/Nord sender nemlig direkte fra dysten, på vores egen kanal, fra klokken 14 til 16.30.

I år har kokke med tilknytning til det nordjyske sat sig på halvdelen af pladserne i konkurrencen. Den ene er Kenneth Hansen fra Svinkløv Badehotel, som du kan se et portræt af herunder.

Den anden er Mads Battefeld Hansen, der stammer fra Aars og som til daglig styrer gryderne på Henne Kirkeby Kro mellem Hvidesande og Esbjerg. Han kan du om kort tid se i et portræt på TV2/Nord.

Konkurrencen foregår på havnen i Gudhjem, og her skal de fire deltagende kokke forvandle bornholmske råvarer til små kulinariske orgasmer, og du er inviteret med på allernærmeste hold. Kameraerne følger nemlig med i hele processen. Publikum på kajen kan stille spørgsmål, så du kan få nogle af landets bedste kokkes små hemmeligheder afsløret på direkte tv.

Kokkene skal bruge en række udleverede, bornholmske råvare, men derudover kan de frit vælge fra en overdådig råvarebuffet. Der skal laves en forret og en hovedret, og inden kokkene går i gang skal de have præsenteret menuen for et kritisk dommerpanel.

De øvrige deltagere er Jonas Mikkelsen og sidste års vinder Nicolai Nørregaard.

Her kan du se et indslag om Kenneth Hansen


Seneste nyt

fra Nordjylland