Djiby Fall trækker i trøje nummer 99 for Hobro IK

Hobro IK har tilknyttet den tidligere OB- og Randers FC-profil Djiby Fall på en aftale gældende året ud. Angriberen kan allerede få debut i mandag aftens kamp mod FC København.

I sidste uge kunne Hobro IK præsentere en angrebsforstærkning i form af Quincy Antipas, og mandag lavede klubben så endnu en tilføjelse til angrebet.

33-årige Djiby Fall, der de seneste uger har trænet sammen med Hobro-truppen, har fået en halvårig aftale i Hobro IK. 

- Djiby har trænet med i nogle uger nu, og han har set rigtig skarp ud, hvorfor vi har valgt at lave en halvårig aftale med ham. Han er en fysisk stærk angriber, der er god med ryggen mod mål, og så har han jo i sin tid i OB og Randers FC bevist, at han ved, hvor målet står. Han er et rigtig godt supplement til vores angreb, hvor vi er ramt af lidt skader i øjeblikket, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Den senegalesiske angriber har tidligere scoret masser af mål i Superligaen for Randers FC og OB. Han er noteret for 44 Superliga-scoringer i 108 kampe. Angriberen har senest tørnet ud for FC Cincinnati i USA, og nu ser han frem til at repræsentere Hobro IK. 

- Jeg har fået et godt indtryk af Hobro IK, hvor jeg har trænet med i nogle uger, så jeg er rigtig glad for, at det nu er blevet til en fast aftale. Jeg ser frem til at hjælpe holdet med at få så mange point som muligt i Superligaen, lyder det fra Djiby Fall, der kommer til at spille med nummer 99 på ryggen.

Han har allerede fået sin arbejds- og opholdstilladelse på plads, og han er derfor med i mandag aftens trup mod FC København. Her skal Hobro IK forsøge at hente sæsonens første sejr. Kampen begynder klokken 19.


Seneste nyt

fra Nordjylland