DM-guld til nordjysk faldskærmsspringer

Efter flere udsættelser på grund af vindforholdene, sprang Pernille Lykke sig til guldet.

DM i præcisionsspring med faldskærm blev i går afviklet af Nordjysk Faldskærmsklub i Aars, og det var hjemmebanefolkene, der fik mest at glæde sig over.

Konkurrencen skulle oprindeligt være afviklet fredag, men på grund af en vindhastighed på mere end syv meter i sekundet, blev den skubbet til lørdag formiddag. Her drillede vinden stadig, og springerne måtte derfor vente helt til klokken 19, før de kunne få lov at foretage det fjerde og afgørende spring.

I præcisionsspring springer hver deltager fire gange, og forsøger at komme så tæt på et centrum af en tokrones størrelse, som muligt. Pernille Lykke Petersen fra Nordjysk Faldskærmsklub var sine konkurrenter overlegen i denne disciplin, og fik en score på tre. Hendes første spring afveg to centimeter fra det forudbestemte centrum, tredje afveg en enkelt centimeter, men de resterende sad lige i skabet.

Sølvet gik til Michael Burmester fra Varde Faldskærmsklub, der afveg med syv centimeter, men Pernille Lykke Petersens gemal, Mike, fik en tredjeplads.

Også i præcisionskonkurrencen for hold vandt Nordjysk Faldskærmsklub. Her henviste de det militære landshold til en andenplads.


Seneste nyt

fra Nordjylland