DM: Guldmedaljer til Mie Ø og Viktor Bromer

Der var guldmedaljer til både Mie Ø. Nielsen og Viktor Bromer fra Aalborg Svømmeklub ved weekendens DM.

Det blev til flere nordjyske medaljer ved weekendens danmarksmesterskab i svømning, der blev afholdt i Odense.

Både Mie Ø. Nielsen og Viktor Bromer rejser inden længe til Glasgow i England for at deltage i EM, og brugte dermed dette DM til at teste formen af i deres favoritdiscipliner.

Mie Ø. Nielsen forsvarede sin danmarksmestertitel i 50 meter rygsvømning, og blev igen dansk mester med tiden 28,14 sekunder.

Også Viktor Bromer forsvarede din danmarksmestertitel i 200 meter butterfly, da han endnu engang vandt guld på distancen.

For Aalborg Svømmeklub så det længe ud til, at klubben ville løbe med 2. pladsen i holdkonkurrencen under dette DM. Men søndag aften stod det klart, at klubben akkurat blevet overhalet, og endte derfor med 3. pladsen over de bedst præsterende klubber til dette DM.

EM løber af stablen fra den 3. til den 9. august.