Dobbelt-nordjysk nederlag

Både AaB Ishockey og Frederikshavn White Hawks løb ind i nederlag i 2. kvartfinalekamp i AL-Bank Ligaen.

De frederikshavnske høge fik vingerne godt og grundigt stækket af et flyvende Blue Fox-hold i Herning. 6 - 1 lød kampens slutresultat. I både 1. og 3. periode uddelte Herning æg, mens White Hawks formåede at liste pukken ind i modstanderens mål en enkelt gang i anden periode.

AaB havde lige så svært ved at komme til scoringer i Sønderjylland, men havde lidt større held med at holde SønderjyskE fra måltavlen. Her endte kampen 3 - 1 i sønderjydernes favør.

På trods af nederlagene har begge de nordjyske hold dog stadig gode chancer for at komme videre fra kvartfinalerne.

Næste kvartfinale foregår for begges vedkommende på udebane fredag: for White Hawks vedkommende hedder modstanderen Hvidovre, mens AaB møder Rødovre.