Døde under sexleg

Foto: TV2/Nord

Forsvarer: Tina Olesen fra Skovsgaard blev ikke dræbt, men døde under en sexleg.

Det fortalte den 25-årige mand, som er sigtet for drabet, i dag i retten i Hjørring. Selv om den sigtede nægter sig skyldig i drab, så besluttede retten, at han fortsat skal sidde varetægtsfængslet i yderligere fire uger. 

Ifølge den 25-årige mands forklaring så døde 43-årige Tina Olesen ved et hændeligt uheld. Den 25-åriges forsvarer Jens Chr. Christensen mener, at der var tale om en uagtsom hændelse, og han fremhæver, at vidneforklaring fra Tina Olesens veninde støtter det.

- Hun havde fortalt til flere veninder, at hun ville prøve kvælningssex. De havde advaret hende mod det. Jeg bestrider ikke, at min klient har forvoldt hendes død, men det var et uheld, siger Jens Chr. Christensen.
 
Tina Olesen og den 25-årig mand havde aftalt at mødes for at have den avancerede form for sex, som endte med at få fatale konsekvenser. Tina Olesen blev fundet kvalt i sin lejlighed den 27. december sidste år.

Indtil i dag har sagen været ført bag lukkede døre, men den 25-åriges forsvarer ønskede dørene åbne, så offentligheden kunne få indblik i sagen. Blandt andet fordi det tidligere har været fremme, at den 25-årige skulle have rocker-relationer. En påstand han purer afviser.

-  Han er en ganske almindelig fyr, som, indtil han blev anholdt, boede med kæreste, siger Jens Chr. Christensen.

Den 25-årige blev varetægtsfængslet i yderligere fire uger. Den kendelse kærede han til Landsretten.