Dødsulykke ved Himmerlands Elforsyning

33-årig ansat ved Himmerlands Elforsyning, er død efter en arbejdsulykke. Ulykken skete ved en transformatorstation på Højmarken i Arden.

<b>Arbejdsulykke</b>
Den 33-årige medarbejder ved Himmerlands Elforsyning, der onsdag formiddag var udsat for en arbejdsulykke, døde nogle timer senere.

<b>Transformatorstation i Arden</b>
Han var sammen med en kollega, i gang med at arbejde på en transformatorstation ved Højmarken i Arden.

<b>Lægeambulance</b>
Kollegaen hørte pludseligt et råb fra den 33-årige, som faldt om. En lægeambulance ankom til stedet, og det lykkedes at holde manden i live. Han blev efterfølgende bragt på sygehuset, hvor han døde senere på dagen.

<b>Arbejdstilsynet</b>
Tilsynschef Gitte Møller Jensen fra Arbejdstilsynet oplyser til TV2/Nord, at de fik en melding fra Politiet kort før middag, og de ankom kort efter til ulykkesstedet kort efter.

<b>Straks-påbud</b>
Arbejdstilsynet har nedlagt et "straks-påbud", hvilket betyder, at der indtil videre ikke må arbejdes på transformatorstationen.

<b>Rapport</b>
Himmerlands Elforsyning er allerede i gang med at udarbejde en rapport til Arbejdstilsynet angående dødsulykken.

- Vi skal have klarlagt alle omstændigheder omkring ulykken, siger adm. Direktør i Himmerlands Elforsyning, Jan Ravn til TV2/Nord.

<b>Sikringsstyrelsen</b>
Rapporten til Arbejdstilsynet vil også blive sendt til Sikringsstyrelsen. De skal orienteres i ulykker hvor el er involveret.

Jan Ravn forventer at rapporten er færdig om et par dage.

Flere nyheder fra TV2 Nord